Consultantdiensten

Vind en benader direct adviesbureaus en consultants voor uw project op Ford van Bunningen. Of u nu op zoek bent naar adviesdiensten in de financiële-, publieke- of zorgsector, wij hebben altijd een adviesbureau of consultant voor uw project. Lees hier alles over onze consultantdiensten of neem contact ook als u meer wilt weten.

 

Financieel advies

Het deel financieel advies biedt adviesdiensten met een sterke financiële analyse. Dit gedeelte bevat verschillende diensten, waaronder transactiediensten, risicobeheer, belastingadvies of bijvoorbeeld onroerend goed, compliance en procesvoering. Voor al deze diensten vormen financiële en boekhoudkundige vaardigheden altijd de basis van de geleverde diensten.

 

Human resource advies

Human resource advies (HR), ook wel human capital advies of HRM advies genoemd, is de algemene term voor alle advies- en implementatieactiviteiten met betrekking tot human capital management en de HR-afdeling van de organisatie. De reikwijdte van Human resource advies varieert van algemeen werk (zoals personeelsstrategie werkzaamheden), ontwerp en implementatie van raamwerken voor vergoedingen en secundaire arbeidsvoorwaarden tot activiteiten op de werkplek (zoals transformatie van personeelsafdelingen).

 

Intern & externe consultancy

Op het eerste gezicht zijn interne consultants hetzelfde als externe consultants: een professional om bedrijfsproblemen op te lossen en te implementeren om de prestaties van de organisatie te verbeteren. Het verschil zit in de relatie met de klantorganisatie. Interne consultants staan op de loonlijst van de onderneming of beperken zich tot fulltime advies binnen een onderneming. Externe en interne consultants hebben in principe dezelfde kenmerken: ze worden uitgenodigd om bedrijfsproblemen op te lossen en deze oplossingen te implementeren om de prestaties van de organisatie te verbeteren. Ondanks de overeenkomsten in hun werk, zijn er enkele grote verschillen tussen de twee soorten consultants. Naast de voor- en nadelen van elk type adviseur, zijn er verschillende factoren en overwegingen die een voorkeur ten opzichte van een andere optie kunnen bepalen

 

Afspraak maken

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Wij zullen proberen om binnen 1 uur een reactie te geven op uw vraag.