Zakelijk boodschappen doen

Tegenwoordig bestellen steeds meer bedrijven hun boodschappen online en laten het dan vervolgens op kantoor bezorgen. Eerst waren het vooral particulieren en consumenten die gebruik maakte van online boodschappen bestellen. Maar nu maken bedrijven ook steeds meer gebruik om via internet hun boodschappen te laten bezorgen.

De voordelen van online bestellen 

Door als bedrijf zakelijke boodschappen te doen bespaar je tijd en dus ook geld. Zakelijke boodschappen kunnen eenvoudig online worden besteld. De boodschappen worden op kantoor bezorgd en je kan meestal zelf een dag en tijd aangeven. Hierdoor worden ze nooit op een ongelegen moment bezorgd. Dit is ideaal voor vers fruit, de middaglunch of voor een vrijdagmiddagborrel die op de planning staat. De ideale oplossing om zo min mogelijk tijd kwijt te zijn voor het inslaan van de boodschappen. 

Verschillende producten 

Er kunnen allemaal verschillende zakelijke boodschappen besteld worden. Van functionele producten zoals toiletpapier, bekertjes en zeep tot aan voedingsproducten als broodjes, beleg en avondmaaltijden. Aangezien de bezorging meestal gratis is, is het handiger om het online te bestellen in plaats van zelf langs de winkel op te gaan. 

Waar je de boodschappen kunt bestellen

Wil jij als bedrijf zakelijk boodschappen doen dan zijn er verschillende aanbieders waar de boodschappen besteld kunnen worden. Deze supermarkten bieden online boodschappen aan: Albert Heijn, Jumbo, Picnic, Spar, Coop en Plus. Waar jouw voorkeur ligt als bedrijf is afhankelijk waar je naar op zoek bent. Het is verstandig om naar de leveringsvoorwaarden en het assortiment te bekijken. Vervolgens kun je zelf de keuze maken welke winkel het beste bij jouw bedrijf past.

Waar je op moet letten 

Als je als bedrijf online zakelijke boodschappen wilt doen moet je op een aantal dingen letten. De leveringsvoorwaarden verschillen per aanbieder van de zakelijk boodschappen. Meestal komen de meeste wel overeen maar toch zijn er wel een aantal verschillen waardoor de ene aanbieder beter bij je bedrijf past dan de ander. Handige punten om naar te kijken zijn de bezorgkosten, levertijden, het minimaal bestelbedrag, de betaalmogelijkheden, leveringsvoorwaarden en waar je de boodschappen kunt bestellen.