Hoe kun je snel meer bedrijfsruimte creëren?

Het uitbreiden van uw bedrijf plan je vaak van tevoren. Door gestage groei of de verwachte uitbreiding van de magazijnruimte, kun je goed inschatten wat de impact is op de capaciteit van je bedrijfspand. Maar ondernemer zijn betekent ook dat je soms voor onverwachte situaties komt te staan. De bouw van een nieuwe bedrijfspand loopt onvoorzien vertraging op. Of je hebt een aanvraag voor een bedrijfsfeest waar je niet op gerekend had. En dan heb je toch sneller extra ruimte nodig dan je kon voorzien. Gelukkig hoeft je geen ‘nee’ te verkopen, want er is een oplossing in de vorm van een tijdelijke bedrijfshal.

Een tijdelijke bedrijfshal voor iedere gelegenheid

Een tijdelijke bedrijfshal is geschikt voor ieder soort bedrijf. Dit komt niet alleen door het feit dat het altijd maatwerk is, dus de bedrijfshal past op ieder terrein. Maar het is daarnaast ook nog mogelijk om verschillende uitvoeringen toe te passen. Daardoor kun je een bedrijfshal voorzien van glazen of geïsoleerde, een volledig geïsoleerd dak, een afvoer voor rook en warmte, verlichting en verschillende type deuren. Dus of je nu behoefte hebt aan een magazijnruimte of je bent op zoek naar een horecagelegenheid, alle opties zijn aanwezig om dit te realiseren.

Optimale ruimte in een tijdelijke bedrijfshal

De constructie van een tijdelijke bedrijfshal is dusdanig dat je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare vierkante meters. Uiteraard kun je aangeven aan welke grootte je behoefte hebt. De lengte is in principe onbeperkt, voor de breedte gelden wel maximale afmetingen om de overspanning te kunnen garanderen. Je kunt dan denken aan een vrije overspanning van 40 meter. Het voordeel van deze overspanning is dus dat je geen hinderlijke palen midden in de ruimte heeft staan. Op deze manier kun je de ruimte volledig benutten voor je bedrijfsactiviteiten.

Van semi tijdelijke naar permanente bedrijfshal

Iets dat uit nood geboren wordt kan soms een hele goede en werkbare oplossing blijken te zijn. Wat denk je bijvoorbeeld van een overkapping die je in eerste instantie hebt geplaatst voor een groot sportevenement waar regen werd verwacht, maar achteraf blijkt dat je klanten hier nog steeds regelmatig gebruik van maken om in de schaduw buiten te kunnen sporten? Of is het product dat he tijdelijk wilde verkopen een vast item in je collectie geworden waardoor je nog steeds de extra magazijnruimte nodig hebt? In dat geval kun je er ook voor kiezen om de tijdelijke bedrijfshal permanent te maken. Je kunt deze bedrijfshal dan ook kopen. Omdat de bedrijfshal demontabel is kan deze ook naar een andere locatie worden overgebracht zodat ook andere filialen van je onderneming er gebruik van kunnen maken als dat nodig is.

Een tijdelijke bedrijfshal kan snel gerealiseerd worden

Heb je snel behoefte aan extra bedrijfsruimte? Om een tijdelijke bedrijfshal binnen een paar weken te laten plaatsen zijn er een paar simpele stappen van toepassing. Na je aanvraag wordt contact opgenomen om een vrijblijvende offerte op te kunnen stellen. Vervolgens wordt op locatie de mogelijkheden besproken, waarna een opdracht verstrekt wordt. Aan de hand van de opdracht wordt het ontwerp voor de bedrijfshal gemaakt en wordt de bedrijfshal in productie genomen. Als laatste vindt uiteraard de plaatsing en levering plaats. Zo kun je binnen afzienbare tijd weer volop in bedrijf zijn.